Stel je gewenste tuinhuis samen

Ben je op zoek naar extra opbergruimte of een plek waar je tot rust kunt komen? Bij Twente Wood ben je aan het goede adres voor een breed aanbod tuinhuizen. We hebben niet alleen standaard tuinhuismodellen, maar zijn gespecialiseerd in het maken van unieke tuinhuizen. Deze tuinhuizen zijn uniek door materialen te combineren of door speciale opties toe te voegen. Vrijwel ieder aspect van je toekomstige tuinhuis is volledig aan te passen naar jouw wensen.

Tuinhuis mogelijkheden

Qua materiaal heb jij bij tuinhuizen de keuze uit hout, kunststof of metaal. Deze materialen zijn apart te gebruiken, maar ook prima te combineren. Je kunt een tuinhuis gebruiken als opbergruimte. Er zijn echter ook enkele andere functies mogelijk voor het tuinhuis. Zo is het mogelijk om een logeerkamer te maken of een buitenkeuken en terras aan te leggen.

Bekijk alle mogelijkheden
tuinhuis-met-veranda
luxe-tuinhuis-op-maat

Dakconstructie tuinhuis

De mogelijkheden om je tuinhuis op maat te laten maken, zijn vrij omvangrijk. Niet alleen de afmetingen, het type materiaal en het soort vloer zijn bespreekbaar. Ook de indeling van het tuinhuis en de dakconstructie zijn volledig aan te passen naar jouw voorkeuren. Wil je bijvoorbeeld een plat dak of puntdak op je tuinhuis? Of ga je voor een luxe rieten dak?

Waarom Twente Wood?
  • Wij realiseren droomtuinen
  • Unieke producten dankzij maatwerk
  • Showroom van 3000m2
  • Vrijblijvende afspraak mogelijk
Plaats het tuinhuis van je dromen

Bezoek onze showroom

Breng een bezoek aan onze showroom in Haaksbergen. In deze showroom vind je voorbeelden van tuinhuizen en doe je meer inspiratie op. Onze medewerkers staan klaar om je te adviseren over de mogelijkheden. Heb je jouw droomtuinhuis al voor ogen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en ontvang een prijsopgave.

Bezoek onze showroom