Ontdek ons complete aanbod in de showroom.

Twente Wood is dé specialist op het gebied van schuttingen, overkappingen, veranda’s, speeltoestellen, buitenverblijven en nog veel meer. We zijn sinds 2014 gevestigd in Haaksbergen met onze uitgebreide showroom en showtuin.

U bent van harte welkom om onder het genot van een kop koffie of thee ons complete aanbod te bekijken. Het is mogelijk om zonder afspraak bij ons binnen te lopen. Ontvangt u graag advies op maat? Dan raden we u aan om van tevoren een afspraak te maken.

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

De beste service

Bij Twente Wood staat kwaliteit en de beste service hoog in het vaandel. Dit ziet u ook terug in onze showroom. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Komt u langs met het hele gezin? De kinderen genieten van ons aanbod speeltoestellen in de ‘Buitenspelen’ showtuin, terwijl u zelf rustig ons volledige aanbod bekijkt.

Openingstijden showroom

Standaard Openingstijden

Maandaggesloten
Dinsdag08.30 tot 17.30
Woensdag08.30 tot 17.30
Donderdag   08.30 tot 17.30
Vrijdag08.30 tot 16.30
Zaterdag08.30 tot 16.30
Zondag10.30 tot 13.00

*Zondag van 13.00 tot 15.30 op afspraak

Bezoekadres Twente Wood
Textielstraat 6
7483 PB Haaksbergen

Showroom

Routebeschrijving

Vanaf Eibergen: neem de N18. Sla linksaf naar de Westsingel (N347) en neem de 1e afslag op de rotonde richting de Goorsestraat. Neem de 2e afslag op de rotonde richting de Noordsingel. Rijd twee rotondes rechtdoor en neem de 3e afslag op de rotonde de Hengelosestraat (N739) op. Neem de 1e afslag op de rotonde de Metaalstraat op. Sla rechtsaf de Textielstraat in. Je bestemming is aan de rechterkant.

Vanaf Enschede: neem de N18. Sla rechtsaf de Noordsingel in richting Bedrijventerrein Stepelo. Neem de 2e afslag op de rotonde de Noordsingel op. Neem de 1e afslag naar de Metaalstraat. Sla tweemaal linksaf de Textielstraat in. Je bestemming is aan de rechterkant.

Vanaf Goor: neem de N347. Sla linksaf de Heetpasweg in. Sla linksaf de Hassinkbrinkweg in. Sla rechtsaf de Hengelosestraat (N739) in en neem de 2e afslag op de rotonde de Metaalstraat op. Sla rechtsaf de Textielstraat in. Je bestemming is aan de rechterkant.