Haal nog meer uit uw veranda

Wilt u een veranda aan uw woning laten plaatsen, maar wilt u niet alle ruimte voor een terras verliezen? Door een veranda met dakterras te plaatsen combineert u het beste van twee werelden. U behoudt uw terras en creëert tegelijkertijd opbergruimte of leefgedeelte. Helaas is het niet altijd toegestaan om een veranda of andere uitbouw te plaatsen met een extra verdieping. De medewerkers van Twente Wood adviseren u graag of een veranda met dakterras tot de mogelijkheden behoort in uw tuin.

Regelgeving in Nederland

Is het plaatsen van een veranda met dakterras wel mogelijk met alle regels en voorschriften die in Nederland gelden? Ja, indien u een bouwvergunning hebt verkregen van de gemeente waarin u woont. We hebben alle regels en voorwaarden met betrekking tot vergunningen voor u op een rij gezet.

Maatwerk oplossingen

Bij het laten plaatsen van een veranda met dakterras is er altijd sprake van maatwerk. Het frame van de veranda moet namelijk meer gewicht dragen dan een normale veranda overkapping. Ook de materiaalkeuze voor het frame is om deze reden een stuk minder omvangrijk. Een metalen frame is bijvoorbeeld beter in staat om het gewicht te verdelen dan een houten of kunststof constructie.

Veranda showroom
Hillhout Douglas veranda Excellent
Ontvang prijsopgave van veranda met dakterras

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je meer weten over het laten plaatsen van een veranda met dakterras? Bezoek onze showroom in Haaksbergen om de verschillende voorbeeldmodellen te bezichtigen. Het is ook mogelijk om tijdens je bezoek in gesprek te gaan met één van onze specialisten. Zij zijn ook in staat om je meer informatie te geven met betrekking tot een bouwvergunning.