Oneindig veel speelplezier bij Twente Wood

Op zoek naar een glijbaan voor in uw achtertuin? Of het nu om een losse glijbaan of een glijbaan aan een speeltoestel gaat: bij Twente Wood bent u aan het goede adres. Wij zorgen ervoor dat de glijbaan voldoet aan alle veiligheidsrichtlijnen én aan uw wensen.

Glijbanen in alle soorten en maten

Bij Twente Wood vindt u veel verschillende soorten kunststof glijbanen. Zo hebben we onder meer golvende, rechte, spiraalvormige en zogeheten turboglijbanen. Alle glijbanen zijn verkrijgbaar in een zestal kleuren: blauw, geel, groen, rood, appelgroen en violet.

Glijbeen met klimtoestel
Glijbeen met klimtoestel

Veiligheid boven alles

De veiligheid van kinderen staat altijd op de eerste plaats bij het samenstellen van een glijbaan. De experts van Twente Wood adviseren u dan ook graag over de optimale hoogte van de glijbaan, de soort glijbaan en de trap. We houden hierbij rekening met de leeftijd van je kinderen en met de omgeving waarin de glijbaan geplaatst wordt. Alle glijbanen die we afleveren, zijn voorzien van een CE-keurmerk. Dit keurmerk betekent dat ze voldoen aan de Europese veiligheidsrichtlijnen.

Ga voor een glijbaan in uw achtertuin

Nog meer inspiratie opdoen?

Weet u nog niet precies welke glijbaan u wilt laten plaatsen? Bezoek dan onze uitgebreide showroom in Haaksbergen waar we een speciale kidscorner hebben. Deze kidscorner van 300m2 bevat voorbeelden de mogelijkheden op het gebied van speeltoestellen. U vindt hier onder meer 13 speelklaar opgestelde toestellen. Onze medewerkers in de showroom staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij de keuze van uw toekomstige glijbaan.